Jeugd

Over Ultimate
Ultimate is een fantastische sport die gespeeld wordt over de hele wereld, en nog steeds aan populariteit wint.

Veel mensen hebben vragen bij frisbee als sport. Ze kunnen zich moeilijk inbeelden dat je ‘met een frisbee gooien’ een sport durft noemen. Ultimate frisbee is echter veel meer dan gewoon met een disc naar elkaar gooien.

 

Trainingsmomenten jeugd

Jeugdspelers kunnen trainen tijdens de ULM-training. ULM staat voor Ultimate Leuven Minors of voor het kleine vliegtuigje (analoog aan de andere teams binnen Jetset). De ULM-training gaat door op donderdag van 18:00 tot 19:30 op het voetbalveld van het Heilig Hartcollege.

Er kan ook meer dan één keer per week getraind worden. Er zijn hiervoor verschillende opties: Binnen de club kunnen de jeugdspelers ook bij de zeppelins trainen. Deze training zijn op dinsdag van 19:30 tot 21:30. Dit is de beginnersploeg van Jetset (volwassenen). Deze trainingen gaan ook door op het voetbalveld van het Heilig Hartcollege.

Buiten de club zijn er ook nog frisbeetrainingen via SNS (Sport Na School). Dit op dinsdag van 16:30 tot 18:00 en gaat door in de sporthal (binnen dus) in de Rijschoolstraat. http://www.sportnaschool.be/kalender/vlaams-brabant/leuven/16/40

Jeugdspelers die slechts éénmaal per week trainen, betalen als ULM-speler (€60 per jaar). Voor meerdere trainingen per week, betalen ze als student (€90 per jaar) (voor meer info, zie “Nieuwe Leden”)

Inschrijven

Je bent officieel lid wanneer je een account hebt aangemaakt op onze ledenzone en je lidgeld betaald hebt. De ledenzone vind je in de rechterkolom van deze website. Op deze pagina staat ‘If you do not have an account you can create one by going here.’ Eenmaal je account is aangemaakt, kan je inloggen. Op de ledenzone kan je je inschrijven voor toernooien (bij ‘toernooien en activiteiten’) en je balans (bij ‘betalingen’) nakijken. Eenmaal je je lidgeld betaald is, ben je verzekerd.

Communicatie

Bij de inschrijving wordt het e-mailadres van de jeugdspeler en van één van de ouders gevraagd. Hierdoor kunnen we de spelers en de ouders op de hoogte brengen wanneer er specifieke communicatie nodig is.

Voor alle algemene communicatie zullen we vanaf 2016-2017 werken met een google-group. Hierop wordt per topic alle nodige informatie gezet. De informatie op de google group is via mail-updates of op de google group zelf beschikbaar: https://groups.google.com/forum/#!forum/jetset-jeugd

Bij vragen, tips of opmerkingen, aarzel dan niet om Evelien (Bockie – team manager), Max (Fax -trainer), Esther (trainster) en Kevin (jeugdcoördinator) te contacteren via jeugd@jetsetultimate.be. Voor vragen over de werking van de club, kan het bestuur gecontacteerd worden via info@jetsetultimate.be

Extra informatie (frisbeefilmpjes, …) zal via facebook in de ulm-groep gedeeld worden. Eenmaal er jongere leden zijn zonder facebook, zal hiervoor een oplossing gezocht worden.

Jeugdbeleidsplan

We werken aan een jeugdbeleidsplan. Deze komt hier terecht éénmaal gefinaliseerd.

Tofsportkampen

We organiseren di jaar 2 kampen ism tofsport Leuven!! Alle info vind je hier

Comments are closed.