Initiaties


Wat bieden wij

Wij bieden initiaties aan voor sportdagen voor scholen regio Leuven (straal van 15km rond Leuven).
Idealiter werken wij met een doorschuifsysteem, waar we groepen van 10-20 personen hebben voor 1-2 uur. Natuurlijk zijn wij hier flexibel in en kunnen wij ons aanpassen afhankelijk van jullie vraag.
Qua leeftijd raden wij ultimate frisbee initiaties aan vanaf het 4e leerjaar lagere school. Wij merken uit ervaring dat kinderen jonger weinig succesbeleving hebben met ultimate frisbee. We bieden wel een alternatief voor -10-jarigen aan, dit is meer gebasseerd op traditionele spelvormen waarin we een frisbee verwerken. We hebben voor deze groep ook een specifieke set discs die we voorzien voor meer succesbeleving.
Onze trainers hebben jarenlange ervaring met ultimate frisbee. Via de club hebben ze al doende (en de meeste ook via trainerscursus) geleerd hoe ultimate aangebracht kunnen worden. De trainers beheersen het vak zelf door en door en brengen het over met passie. Om deze kwaliteit te verzekeren bestaat de kans dat er soms een tweede persoon mee komt naar de initiatie om op die manier ook hierin te scholen. Dit wordt altijd op voorhand gemeld.
Materiaal ultimate frisbee: we voorzien 1 officiële disc van 175 g per 2 personen, kegels, en bijbehoren. Voor groepen uit de basisschool werken we met een aangepaste disc van 140g die speciaal voorzien is voor deze leeftijd.

Tarief

Wij voorzien initiaties in verschillende formules aan voor 30€/u. Dit tarief omvat 1 initiator voor de initiatie, de verplaatsing van deze persoon (in een straal van 15km rond Leuven) en het materiaal. Springuren kunnen ook in rekening gebracht worden.

Aanvraagformulier


Comments are closed.